Ik help u verder!
marijn@juristenzwolle.nl
Marijn de Jong
Financieel adviseur
T 06 - 19 60 21 23

Loonadministratie

Het voeren van uw salarisadministratie vereist een hoop tijd en kennis van zaken. U moet de wet- en regelgeving bijhouden, wijzigingen in cao’s en bedrijfstakregelingen volgen en uw loonstroken op tijd en foutloos versturen. Salarisadministratie uitbesteden zorgt ervoor dat er geen fouten worden gemaakt en dat uw loonstroken voldoen aan de wettelijke regels. Bij ons zijn er verschillende mogelijkheden voor het uitbesteden van uw salarisadministratie, wij brengen u een vaste prijs per maand in rekening zodat u ook bij vakantiegeld, 13e maand-uitkering of andere variabelen niet voor verrassingen komt te staan.

Inkomstenbelasting

Of u nu in loondienst bent of een eigen onderneming hebt, iedereen heeft te maken met inkomstenbelasting. Wij kunnen u bijstaan bij het doen van de aangifte IB en u adviseren omtrent de meest gunstige route binnen het doolhof van ons belastingstelsel.

Boekhouding

De boekhouding is een onmisbaar element binnen de bedrijfsvoering. Wij maken dagelijks mee dat er voor ondernemers enorm veel kan worden bespaard op dit gebied. Bovendien bespaart het uitbesteden van de boekhouding tijd, waardoor u zich andere zaken kunt richten.

Schenkingen

Schenken in Nederland kan vergaande belastingtechnische gevolgen hebben, De belasting bij schenken wordt ‘schenkbelasting’ genoemd en kent verschillende tarieven. Wij kunnen u adviseren omtrent de mogelijkheden van schenken, waar u verstandig aan doet en welke alternatieven u hebt om zo weinig mogelijk te hoeven betalen.

Fiscus

Elke ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met een controle van de Belastingdienst. Het kan nuttig zijn om voorafgaand aan een belastingcontrole uw positie af te stemmen met een fiscalist. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen bij een belastingcontrole? Neem dan snel contact met onze specialist op!

Ik help u verder!
marijn@juristenzwolle.nl
Marijn de Jong
Financieel adviseur
T 06 - 19 60 21 23
  • deskundig
  • persoonlijk
  • regionaal
  • snelle service
  • no-nonsense
XL
LG
MD
SM
XS