Ik wil bezwaar indienen tegen een belastingaanslag, kan De Jong juristen Zwolle mij bijstaan?

Juridisch

Bezwaar maken tegen een belastingaanslag is in veel gevallen verstandig. Het biedt de mogelijkheid de zaak goed uit te zoeken.

Ik heb een onderneming en wil mensen in dienst nemen, moet ik een salarisadministratie voeren?

Bedrijfsadvies

Als u mensen in loondienst neemt, zult u een salarisadministratie en administratie voor de loonbelasting moeten (laten) voeren. U dient immers loonheffing in te houden en loonbelasting te betalen. Ook zult u salarisstroken moeten opmaken en o.a. vakantiedagen, vakantiegeld, verlof en meer moeten bijhouden. De Jong juristen Zwolle kan u hierin bijstaan en voor u een administratie voeren.

De kosten van mijn onderneming blijven stijgen en ik lijk wel geen winst te maken

Financieel

Uw onderneming is veelal gebaat bij een financiële strategie, zowel voor korte als lange termijn. De financiële specialisten van De Jong juristen Zwolle kunnen samen met u een dergelijke strategie opmaken en u in het hele traject adviseren.

Ik wil bezwaar indienen tegen een besluit van de gemeente, kan De Jong juristen Zwolle mij bijstaan?

Juridisch

Wanneer u het oneens bent met een besluit van het college van B&W of een ander bestuursorgaan kan het zinvol zijn bezwaar in te dienen. Soms kunt u ook als belanghebbende tegen een besluit opereren. De Jong juristen Zwolle kan u in al deze gevallen bijstaan en eventuele vervolgstappen met u bespreken.

Een onderdeel van mijn onderneming laat alleen maar verlies, kan ik dat onderdeel verkopen of staken?

Bedrijfsadvies

Een verlieslatend deel van uw onderneming haalt uiteindelijk uw hele onderneming naar beneden, dus zult u wellicht moeten herstructureren. Ook bij dergelijke vraagstukken kan De Jong juristen Zwolle u bijstaan.

Wanneer schakel ik De Jong juristen Zwolle in?

Algemeen

De Jong juristen Zwolle is als full-service kantoor actief op elk rechtsgebied, met specialisaties in MKB. U kunt bij ons terecht voor vragen over administratie, belastingen, juridische zaken en bedrijfsadvies. Van loonheffingen tot procederen, wij helpen u verder.

Een klant betaalt niet (op tijd), wat nu?

Juridisch

Als een klant van u niet (op tijd) betaalt, is dat altijd vervelend. U zit met problemen met uw cashflow maar wilt ook weer niet te hard handelen, daar u daardoor een klant zou kunnen verliezen. De Jong juristen Zwolle kan u hierin bijstaan door uw klant vriendelijk, doch met serieuze en professionele ondertoon aan te schrijven. Ook kunnen wij uw debiteurenbeheer verzorgen, waardoor u geheel zorgeloos kunt ondernemen. Uw klanten zullen door ons altijd professioneel aangeschreven worden, waardoor u meer tijd hebt voor uw onderneming en kunt genieten van een betere cashflow.

Ik kom niet vooruit met mijn onderneming en mis een bedrijfsstrategie voor langere termijn

Bedrijfsadvies

De bedrijfsadviseurs van De Jong juristen Zwolle kunnen u ondersteunen in het opstellen van een houdbare, duurzame bedrijfsstrategie voor uw onderneming. Ook bij specialistische vraagstukken kan een strategie erg helpend zijn voor uw onderneming, zodat u weer de focus bij het ondernemen kunt leggen.

Een partij heeft niet geleverd, wat nu?

Juridisch

Als u geen of een te late levering ontvangt kan dat serieuze schade opleveren. U kunt in sommige gevallen uw wederpartij dwingen te leveren, ook kunt u aanvullende of vervangende schadevergoeding claimen. De Jong juristen Zwolle kan u hierin bijstaan, zeker wanneer er haast geboden is. Wij zien regelmatig dat een stevige brief van ons al veel teweeg brengt.

Ik ben aangehouden door de politie en ze gaan mij verhoren, wat nu?

Juridisch

Als u aangemerkt bent als verdachte door de politie, kunt u in sommige gevallen aangehouden worden voor verhoor. Als u bent uitgenodigd voor verhoor of zelfs bent aangehouden, bel ons dan direct via 038-2022738, wij kunnen u bijstaan.

Kan ik de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf zelf schrijven?

Juridisch

Goede algemene (leverings)voorwaarden zijn voor een bedrijf een must. De Jong juristen Zwolle kan u uitgebreid adviseren bij het schrijven van uw algemene (leverings)voorwaarden.

Hoe kan ik in contact komen met De Jong juristen Zwolle?

Algemeen

U kunt uw vraag mailen via info@juristenzwolle.nl. Indien u direct iemand wilt spreken kunt u ons altijd telefonisch bereiken via 038-2022738 of rechtstreeks met een bedrijfsadviseur bellen, een mobiel telefoonnummer vindt u bij de pagina ‘bedrijfsadvies’.

Werkt De Jong juristen Zwolle op basis van ‘no cure, no pay?’

Juridisch

In sommige gevallen werkt De Jong juristen Zwolle op basis van ‘no cure, no pay’, ook wel ‘pro deo’ genoemd. In elk geval is elke zaak maatwerk en zullen wij met u afspraken maken over onze dienstverlening.

Kan ik ook bij De Jong juristen Zwolle terecht voor gratis juridisch advies?

Juridisch

Elke intake is gratis, u kunt ons altijd bellen of mailen met uw vraag zodat we samen met u kunnen kijken welke mogelijkheden er in uw zaak zijn.

Ik wil een rechtszaak starten, hoe kan De Jong juristen Zwolle mij hierbij helpen?

Juridisch

Als u een rechtszaak wilt starten, bijvoorbeeld omdat u een vordering heeft, kan De Jong juristen Zwolle u bijstaan. Wij kunnen voor u in rechte optreden en als gemachtigde de procedure voeren.

Ik moet voor de rechter verschijnen, hoe kan De Jong juristen Zwolle mij hierbij helpen?

Juridisch

Als u gedaagd bent voor de rechter te verschijnen, kan De Jong juristen Zwolle u hierin bijstaan, wij kunnen namens u verweer voeren en optreden als gemachtigde in het proces.

Werkt De Jong juristen Zwolle alleen in Zwolle?

Algemeen

De Jong juristen Zwolle is, zoals de naam al doet vermoeden, gevestigd in Zwolle, maar wel actief in heel Nederland.

  • deskundig
  • persoonlijk
  • regionaal
  • snelle service
  • no-nonsense
XL
LG
MD
SM
XS