Ik wil bezwaar indienen tegen een belastingaanslag, kan De Jong juristen Zwolle mij bijstaan?

Juridisch

Bezwaar maken tegen een belastingaanslag is in veel gevallen verstandig. Het biedt de mogelijkheid de zaak goed uit te zoeken.

Ik wil bezwaar indienen tegen een besluit van de gemeente, kan De Jong juristen Zwolle mij bijstaan?

Juridisch

Wanneer u het oneens bent met een besluit van het college van B&W of een ander bestuursorgaan kan het zinvol zijn bezwaar in te dienen. Soms kunt u ook als belanghebbende tegen een besluit opereren. De Jong juristen Zwolle kan u in al deze gevallen bijstaan en eventuele vervolgstappen met u bespreken.

Een klant betaalt niet (op tijd), wat nu?

Juridisch

Als een klant van u niet (op tijd) betaalt, is dat altijd vervelend. U zit met problemen met uw cashflow maar wilt ook weer niet te hard handelen, daar u daardoor een klant zou kunnen verliezen. De Jong juristen Zwolle kan u hierin bijstaan door uw klant vriendelijk, doch met serieuze en professionele ondertoon aan te schrijven. Ook kunnen wij uw debiteurenbeheer verzorgen, waardoor u geheel zorgeloos kunt ondernemen. Uw klanten zullen door ons altijd professioneel aangeschreven worden, waardoor u meer tijd hebt voor uw onderneming en kunt genieten van een betere cashflow.

Een partij heeft niet geleverd, wat nu?

Juridisch

Als u geen of een te late levering ontvangt kan dat serieuze schade opleveren. U kunt in sommige gevallen uw wederpartij dwingen te leveren, ook kunt u aanvullende of vervangende schadevergoeding claimen. De Jong juristen Zwolle kan u hierin bijstaan, zeker wanneer er haast geboden is. Wij zien regelmatig dat een stevige brief van ons al veel teweeg brengt.

Ik ben aangehouden door de politie en ze gaan mij verhoren, wat nu?

Juridisch

Als u aangemerkt bent als verdachte door de politie, kunt u in sommige gevallen aangehouden worden voor verhoor. Als u bent uitgenodigd voor verhoor of zelfs bent aangehouden, bel ons dan direct via 038-2022738, wij kunnen u bijstaan.

Kan ik de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf zelf schrijven?

Juridisch

Goede algemene (leverings)voorwaarden zijn voor een bedrijf een must. De Jong juristen Zwolle kan u uitgebreid adviseren bij het schrijven van uw algemene (leverings)voorwaarden.

Werkt De Jong juristen Zwolle op basis van ‘no cure, no pay?’

Juridisch

In sommige gevallen werkt De Jong juristen Zwolle op basis van ‘no cure, no pay’, ook wel ‘pro deo’ genoemd. In elk geval is elke zaak maatwerk en zullen wij met u afspraken maken over onze dienstverlening.

Kan ik ook bij De Jong juristen Zwolle terecht voor gratis juridisch advies?

Juridisch

Elke intake is gratis, u kunt ons altijd bellen of mailen met uw vraag zodat we samen met u kunnen kijken welke mogelijkheden er in uw zaak zijn.

Ik wil een rechtszaak starten, hoe kan De Jong juristen Zwolle mij hierbij helpen?

Juridisch

Als u een rechtszaak wilt starten, bijvoorbeeld omdat u een vordering heeft, kan De Jong juristen Zwolle u bijstaan. Wij kunnen voor u in rechte optreden en als gemachtigde de procedure voeren.

Ik moet voor de rechter verschijnen, hoe kan De Jong juristen Zwolle mij hierbij helpen?

Juridisch

Als u gedaagd bent voor de rechter te verschijnen, kan De Jong juristen Zwolle u hierin bijstaan, wij kunnen namens u verweer voeren en optreden als gemachtigde in het proces.

  • deskundig
  • persoonlijk
  • regionaal
  • snelle service
  • no-nonsense
XL
LG
MD
SM
XS