Onze diensten

Wij verrichten allerlei juridische diensten, van advisering tot procederen. Op elk rechtsgebied zijn wij inzetbaar en bieden wij een luisterend oor met een passende oplossing. Als fullservice kantoor kunnen wij u bij al uw juridische vragen ondersteunen. Met behulp van onze samenwerkingspartners hebben wij alle facetten van het recht in-house. U vraagt, wij draaien!

Non-conformiteit

Non-conformiteit: een dure term die kort gezegd inhoudt dat een product niet voldoet aan de verwachtingen die je daaraan mag stellen. Stel dat je een nieuwe auto koopt en deze stopt na twee weken met rijden, of je koopt een nieuwe telefoon en die wil na twee maanden al niet meer opladen.

Lees meer

Wonen en huurrecht

Huurovereenkomsten worden dagelijks gesloten, zowel door particuliere partijen als ondernemers. Bij dergelijke huurovereenkomsten kunnen zich verschillende problemen voordoen.

Lees meer

Werk en inkomen

Kan uw werkgever uw arbeidsvoorwaarden plots (en zonder overleg) wijzigen? Heeft u recht op een vast arbeidscontract? Heeft u recht op een transitievergoeding indien u door uw werkgever bent ontslagen?

Lees meer

Incasso

Krijgt u, als particulier of als onderneming, geld van een andere partij en lukt het u niet dit bedrag zelf te verkrijgen? Een recht op betaling kan op allerlei manieren ontstaan.

Lees meer

Algemene voorwaarden

De welbekende ‘kleine lettertjes’ worden door veel mensen voor lief genomen en het vakje ‘ik ga akkoord’ wordt aangevinkt, zonder dat de voorwaarden daadwerkelijk gelezen of zelfs geopend zijn.

Lees meer

Overeenkomstenrecht

Overeenkomsten zijn overal. Veel overeenkomsten worden zelfs gesloten zonder dat partijen daar erg in hebben: u stopt onderweg naar uw werk bij de koffiezaak om de hoek en bestelt een cappuccino.

Lees meer

Overeenkomsten opstellen

Ontdek de toegevoegde waarde van De Jong Juristen voor het opstellen en controleren van juridisch waterdichte overeenkomsten die de kern vormen van uw (zakelijke) succes.

Lees meer

Rechtsbijstand

Soms moet u naar de rechter om uw gelijk te halen. Wij kunnen u hierbij helpen en de procedure voor u voeren.

Lees meer

Privaatrecht

Privaatrecht is het recht dat betrekking heeft op geschillen tussen burgers onderling, tussen bedrijven onderling of burgers en bedrijven. Het privaatrecht wordt ook wel civiel- of burgerlijkrecht genoemd. Dit maakt het privaatrecht enorm breed.

Lees meer

Overig

Valt uw vraag of probleem niet onder een van de omschreven categorieën? U heeft bijvoorbeeld een discussie met de gemeente of een ander overheidslichaam. U kunt dan te allen tijde vrijblijvend een afspraak maken, zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen doen!

Lees meer