Incasso

 

De betalingstermijn van uw factuur is verlopen, betalingsherinneringen blijven onbeantwoord en uw factuur blijft onbetaald. Het kan zeer frustrerend zijn om achter uw geld aan te moeten, zeker wanneer de andere partij überhaupt niet meer reageert. U hebt, als particulier of als onderneming, recht op geld van een andere partij, maar alle pogingen om het bedrag te verkrijgen zijn tevergeefs. Als particulier weet u niet wat u moet en als ondernemer staat uw hoofd wel naar andere zaken. Wat kunt u doen om toch uw vordering te innen en uw geld te verkrijgen?

Een recht op betaling kan op allerlei manieren ontstaan. Uw werkgever betaalt uw loon niet uit, of u hebt een product of dienst geleverd en de klant weigert te betalen. Hebt u een vordering? Wij helpen u graag bij het incasseren hiervan. Zo kunnen wij in beginsel aanmaningen ten behoeve van de inning van uw vordering versturen. Indien ook dit niet tot het gewenste resultaat leidt, kan ons kantoor u in een gerechtelijke procedure bijstaan om het geld waar u recht op hebt alsnog te verkrijgen. Zo kan alles onder één dak worden gehouden.

 

Hebt u problemen met een wanbetaler? Hebt u een openstaande factuur en reageert de betaler niet, of weigert hij te betalen? Neem dan contact met ons op via 038 – 2022 738, of stuur een e-mail naar info@juristenzwolle.nl. Wij staan u graag te woord om vrijblijvend de mogelijkheden met u door te nemen.

Terug naar Onze diensten