Overeenkomsten opstellen

 

Ontdek de toegevoegde waarde van De Jong Juristen voor het opstellen en controleren van juridisch waterdichte overeenkomsten die de kern vormen van uw (zakelijke) succes. Onze expertise strekt zich uit over een breed scala aan overeenkomsten; denk hierbij aan huurovereenkomsten, arbeidsovereenkomsten en partnerovereenkomsten voor bedrijven.

 

Huurovereenkomst

Of u nu verhuurder of huurder bent, wij begrijpen de unieke behoeften van beide partijen. Onze op maat gemaakte huurovereenkomsten worden zorgvuldig samengesteld om de belangen van alle betrokkenen te waarborgen. Van de huurperiode tot specifieke verplichtingen, wij zorgen voor een juridisch solide document dat uw gemoedsrust bevordert.

 

Arbeidsovereenkomst 

Een duidelijk en transparant arbeidscontract is essentieel om een gezonde werkrelatie te waarborgen. Onze arbeidsrechtelijke specialisten begrijpen de behoefte aan evenwicht tussen werkgevers en werknemers. Wij stellen arbeidsovereenkomsten op die niet alleen voldoen aan wettelijke normen, maar ook naadloos aansluiten bij uw bedrijfscultuur.

 

Partnerovereenkomst

Bij bedrijfssamenwerkingen is een stevige partnerovereenkomst van cruciaal belang. Of het nu gaat om joint ventures of andere samenwerkingsverbanden, De Jong Juristen biedt expertise in het opstellen van overeenkomsten die de basis vormen voor succesvolle partnerschappen.

 

Wilt u een document laten controleren of opstellen? Of hebt u andere vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op via 038 – 2022 738, of stuur een e-mail naar info@juristenzwolle.nl. Wij staan u graag te woord om vrijblijvend de mogelijkheden met u door te nemen.

Terug naar Onze diensten