Werk en inkomen

 

Stel, u werkt al enkele jaren met veel plezier voor uw werkgever, maar op een dag slaat het weer om als uw teamleider bij u komt met de mededeling dat hij de samenwerking niet langer wil voortzetten. Kan dat zomaar? Kan uw werkgever u zomaar ontslaan? En hebt u recht op een transitievergoeding als u ontslagen bent? En hoe zit het eigenlijk als uw tijdelijke contract al meerdere malen is verlengd: hebt u dan recht op een vast contract?

Als u eenmaal weg bent bij uw werkgever heerst er misschien onduidelijkheid over de toepassing van een concurrentiebeding. Bij uw nieuwe werkgever speelt misschien de vraag of de werkgever uw reiskosten moet vergoeden. Bij uw nieuwe baan hoort misschien wel een vrijdagmiddagborrel, maar wat als er tijdens de vrijdagmiddagborrel schade ontstaat? Of als er onder werktijd schade ontstaat? Wie is hiervoor aansprakelijk, de werkgever of de werknemer? Met al uw vragen over arbeidsrechtelijke kwesties kunt u bij De Jong juristen Zwolle terecht. 

Ook bij de werkgever bestaan vragen. Misschien hebt u als werkgever hulp nodig bij het opstellen van contracten, of vraagt u zich af hoe een veiligheidsprotocol (juridisch) in elkaar steekt. Ook daarbij kunnen wij een helpende hand bieden. 

Het arbeidsrecht is complex en voortdurend in beweging. Het is daarom belangrijk goed geïnformeerd te zijn. Het is dan ook belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. De Jong juristen staat zowel werkgevers als werknemers bij en zoekt naar gedegen oplossingen.

 

Hebt u een arbeidsrechtelijk vraagstuk of kunt u onze dienstverlening goed gebruiken? Neem dan contact met ons op via 038 – 2022 738, of stuur een e-mail naar info@juristenzwolle.nl. Wij staan u graag te woord om vrijblijvend de mogelijkheden met u door te nemen.

Terug naar Onze diensten