Full-service kantoor

De Jong juristen Zwolle werkt als full-service kantoor, met een gedreven team, dat opkomt voor de rechten van de cliƫnten. Alle specialisaties zijn in huis, 'nee' verkopen wij niet. Wij staan ervoor om u te ontzorgen en uw belangen te behartigen.

 

Werkwijze

Bij ons zult u geen uurtje-factuurtje tegenkomen en wij zijn ook in de avonduren of het weekend bereikbaar, telefonisch, per mail, en zelfs via Whatsapp.


Wie zijn wij

De Jong juristen Zwolle B.V. is een juristenkantoor uit Zwolle, maar door het hele land actief. Wij verrichten allerlei juridische diensten, van advisering tot het schrijven van algemene voorwaarden, van het opstellen van contracten tot procederen. Bovendien helpen we bedrijven en particulieren op verschillende gebieden, onder meer het geven van advies en helpen met de boekhouding.

Op elk front zijn wij inzetbaar en bieden wij een luisterend oor met een passende oplossing.
Wij zijn vakbekwaam en een laagdrempelig kantoor waarbij wij onze clienten bijstaan in juridische procedures, boekhouding, advisering of andere diensten zowel voor ondernemers als particulieren.

Op onze site kunt u heel veel informatie vinden, komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem contact op met een van onze medewerkers, contactformulier of email dan helpen wij u graag verder.

  • deskundig
  • persoonlijk
  • regionaal
  • snelle service
  • no-nonsense
XL
LG
MD
SM
XS