GGN Gerechtsdeurwaarders

GGN en De Jong juristen: een waardevol partnerschap

De Jong juristen Zwolle heeft GGN Gerechtsdeurwaarders als vaste partner voor het betekenen van dagvaardingen en het leggen van beslagen. Door de korte lijnen die wij met GGN hebben, kunnen wij snel schakelen. Hierdoor verloopt het – normaliter tijdrovende – minnelijke incassotraject tot aan de feitelijke executie van een vonnis, waarbij zowel GGN als wij een onmisbare rol spelen, aanzienlijk sneller.

Een niet betaalde factuur; wij helpen u.

Helaas kunnen sommigen hierover beter meepraten dan anderen: niet betalende debiteuren. Een tijd lang hebt u alles uit de kast gehaald voor uw klant, maar nadat de uiterste betalingstermijn is verstreken, wordt er niet betaald. Uiteraard kan dit verschillende redenen hebben. De klant kan op een welverdiende vakantie zijn en de factuur zijn vergeten, maar ook om (voor hem moverende) redenen simpelweg niet betalen. Het kan zijn dat u alles al hebt geprobeerd, maar tevergeefs. Wat nu? Wij kunnen u op laagdrempelige wijze met het incasseren van uw vordering.

Wie doet wat?

Maar wat doen wij? Wij doen de juristerij. Zo voeren wij namens u de noodzakelijke correspondentie met uw debiteur. Ook verrichten wij nader juridisch onderzoek, voorzien u van een professioneel en gedegen juridisch advies en maken – indien nodig – de dagvaarding op. GGN Gerechtsdeurwaarders neemt het uitreiken (betekenen) van de dagvaarding aan uw debiteur voor zijn rekening. En mocht het onverhoopt zo ver komen, ook de beslaglegging. Onze werkzaamheden zijn met met elkaar verweven; twee partijen voor u aan het werk voor het beste resultaat.

Contact

Bent u geïnteresseerd in naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer: 038-2022738 of stuur een e-mail naar: info@juristenzwolle.nl.

Terug naar Partners