Reichenbach Advocatuur

Pascal Reichenbach van Reichenbach advocatuur fungeert als onze huisadvocaat. Met deze samenwerking werkt De Jong juristen Zwolle BV volledig fullservice.

Reichenbach advocatuur is gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht en letselschade.

Ondernemen is keihard werken. Het draait om kansen zien en grijpen. Meerwaarde leveren, afspraken maken, risico’s lopen en problemen en uitdagingen het hoofd bieden. Ondernemen is in juridisch opzicht ook een compliceerde bezigheid. U krijgt te maken met een verscheidenheid aan contracten en voorwaarden die kunnen leiden tot conflicten.

Voor u als ondernemer zijn uw medewerkers van onschatbare waarde. Maar werknemers kunnen ook voor hoofdpijn zorgen. Reorganisaties, ziekte, individuele ontslagprocedures, onderhandelingen met vakbonden en ondernemingsraden kunnen uw agenda regeren.

Voor u als werknemer is een juridisch conflict met een werkgever erg vervelend, vooral omdat de uitkomst ervan gevolgen kan hebben voor uw inkomsten. Als u een conflict hebt met uw werkgever, kunnen wij uw belangen deskundig behartigen en in overleg met u bepalen waarmee u het beste gebaat bent. Dat kan bijvoorbeeld zijn een terugkeer naar de werkplek, of een beëindiging van de arbeidsovereenkomst met een goede financiële regeling.

In veel gevallen is een juridisch conflict onvermijdelijk, met de samenwerking tussen De Jong juristen Zwolle BV en Reichenbach advocatuur hebt u als cliënt een zeer ervaren en krachtig juridisch team voor u aan het werk!

Bent u geïnteresseerd in deze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 038-2022738 / info@juristenzwolle.nl.

Reichenbach advocatuur

 

Terug naar Partners