Schuttelaar Law

Karlijn Schuttelaar van Schuttelaar Law is een vaste samenwerkingspartner en treedt veelal op als juridische versterking van De Jong Juristen Zwolle BV.

Karlijn Schuttelaar is bedrijfsjurist en richt zich met name op duurzame ondernemers. Als bedrijfsjurist houdt ze zich bijvoorbeeld bezig met contracten, vorderingen, corporate governance, certificeringen en andere juridische aangelegenheden. Zij doet dit op een positieve manier, die past bij de gepassioneerde ziel van wereldverbeteraars en andere omdenkers, met de nadruk op minimaliseren van conflict.

Schuttelaar Law is het juridisch adviesbureau voor de duurzame ondernemer met laagdrempelig juridisch advies van hoge kwaliteit. In heldere taal, met duidelijke tarieven en persoonlijke betrokkenheid. Zodat jouw goede hart ook juridisch klopt.

Schuttelaar Law adviseert verschillende bedrijven in allerlei branches die zich inzetten voor een betere wereld. Het kan gaan over energie transitie, vluchtelingenparticipatie, mensenrechten, circulaire economie, duurzame producten. Door toegankelijk te zijn in haar taalgebruik, prijzen en documenten en door de visie van de ondernemer door te laten klinken in het juridische, zorgt Schuttelaar Law ervoor dat het juridische aansluit bij de ondernemer.
Zij staat allerlei organisaties bij, van NGO’s tot MKB en van stichtingen tot startups & scaleups.

Het juridisch adviesbureau voor de duurzame ondernemer, dat focust op alles wat komt kijken bij een juridisch efficiënte bedrijfsvoering. Schuttelaar Law helpt bedrijven en organisaties die de wereld beter willen maken met laagdrempelig juridisch advies van hoge kwaliteit. In heldere taal, met duidelijke tarieven en persoonlijke betrokkenheid.

Door de samenwerking tussen De Jong juristen Zwolle BV en Karlijn Schuttelaar van Schuttelaar Law wordt uw positie als cliënt enorm versterkt.

Bent u geïnteresseerd in deze dienstverlening? Neem dan contact met ons op via 038-2022738 / info@juristenzwolle.nl.

 

Schuttelaar law

Terug naar Partners