VASS Nederland

VASS Nederland is een belangenvereniging voor de automotive. Sinds oktober 2020 is De Jong juristen Zwolle BV een samenwerking aangegaan met VASS Nederland (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk). VASS staat in voor de belangen, verbinding en het voordeel van de onafhankelijke autobedrijven in Nederland.

De samenwerking tussen VASS en De Jong juristen Zwolle BV ziet toe op de verbetering van de dienstverlening voor de bij VASS aangesloten bedrijven. Daarbij maakt VASS gebruik van onze professionele ondersteuning en diensten. Naast onze standaard dienstverlening, bieden wij voor de leden van VASS tevens producten aan tegen een gereduceerd tarief.

VASS groeit en ontwikkelt elke dag. Daar horen ook kwalitatief goede leveranciers en partners bij die onze marktpositie versterken. Onafhankelijkheid en geen verplichte sturing zijn daarbij belangrijk. Iedere ondernemer is uniek en zelfstandig en wil dit ook zo houden.

Samen gaan we voor goede afspraken. VASS is laagdrempelig bereikbaar en bereid om te luisteren naar onze wensen en kennis om zo tot het beste resultaat te komen.

Iedere automotive-ondernemer is uniek en dat is VASS dus ook; VASS laat de persoon achter de onderneming zien en horen bij de grotere partijen. Zij zijn er voor het onafhankelijke autobedrijf; klein of groot, iedereen is welkom!

Bent u geïnteresseerd in deze dienstverlening en/of producten? Neem dan contact met ons op via 038-2022738 / info@juristenzwolle.nl.

 

 Vass Nederland

Terug naar Partners