BerkelBike

Een BerkelBike of EasyLegs? De Jong Juristen Zwolle ontzorgt

Zou u graag een BerkelBike of EasyLegs willen vanwege uw beperking of aandoening, maar vergoedt de gemeente een aangepaste fiets niet? Wij, de Jong Juristen Zwolle, kunnen u hierbij helpen. Wij staan u kosteloos bij in het aanvraagtraject en dat is een succes gebleken; wij behalen een slagingspercentage van 100%.

Wie is BerkelBike?

U bent op zoek naar een fiets die u, ondanks uw beperking of aandoening, van A naar B kan brengen en die er daarnaast aan bijdraagt dat u in beweging blijft. Dit is niet alleen bevorderlijk voor uw spieren, maar ook voor uw algehele conditie. BerkelBike begrijpt deze behoefte als geen ander en biedt daarom een mooie oplossing: een fiets op maat en aangepast aan uw beperking of aandoening.

De vergoeding en het aanvraagtraject voor een BerkelBike of EasyLegs

Uw gemeente vergoedt een aangepaste fiets niet altijd. Toch kunt u mogelijk in aanmerking komen voor een vergoeding op grond van de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo). BerkelBike is namelijk een producent van hulpmiddelen in de zin van deze wet. Een aanvraag kan tevens worden gestoeld op het Persoonsgebonden Budget (PGB) vanuit de Wmo. Hebt u al een aanvraag ingediend voor een ander hulpmiddel? Ook dan komt u wellicht in aanmerking voor een vergoeding voor een aangepaste fiets.

Om uw zorgen op dit gebied uit handen te nemen, helpen wij u met het aanvraagtraject. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Mocht uw gemeente de aanvraag onverhoopt toch afwijzen, dan kunnen wij u eveneens bijstaan in het vervolgtraject. Indien u een rechtsbijstandverzekering hebt, dan brengt ook het vervolgtraject geen kosten met zich mee.

Bent u enthousiast geworden en wilt u dat wij het aanvraagtraject voor een BerkelBike of EasyLegs op ons nemen? Neem dan contact op met BerkelBike en wij nemen de aanvraag voor u in behandeling.

Wie gingen u voor?

Bekijk hieronder het succesverhaal van een – inmiddels – trotse eigenaar van een BerkelBike. Leest u liever? Dat kan hier.

Toch nog aanvullende vragen? Neem dan geheel gratis en vrijblijvend contact met ons op via 038-2022738 of info@juristenzwolle.nl. Wij staan u graag te woord.

 

 

Terug naar Partners