Ik help u verder!
info@juristenzwolle.nl
Marc Mac Lean
Juridisch specialist
T  038 - 20 22 738

Strafrecht

Bent u aangehouden door de politie? Bent u als verdachte aangemerkt in een strafzaak?

Wonen en huurrecht

Huurovereenkomsten worden dagelijks gesloten, zowel door particuliere partijen als ondernemers. Bij dergelijke huurovereenkomsten kunnen zich verschillende problemen voordoen.

Werk en inkomen

Kan uw werkgever uw arbeidsvoorwaarden plots (en zonder overleg) wijzigen? Heeft u recht op een vast arbeidscontract? Heeft u recht op een transitievergoeding indien u door uw werkgever bent ontslagen?

Incasso

Krijgt u, als particulier of als onderneming, geld van een andere partij en lukt het u niet dit bedrag zelf te verkrijgen? Een recht op betaling kan op allerlei manieren ontstaan.

Probleem met aankopen

Bij het doen van een aankoop worden er (soms onbewust) vele afspraken gemaakt. Over de levering, de prijs, de kwaliteit van het product enzovoort.

Algemene voorwaarden

Middels algemene voorwaarden kunt u uw bedrijfsbelangen bij voorbaat beschermen. Wij hebben dit inmiddels voor meerdere bedrijven uit verschillende steden gedaan en zijn aldus ervaren op dit gebied.

Rechtsbijstand

Voor het halen van uw recht kan het nodig zijn naar de rechter te gaan. Ook hier helpen wij u graag bij.

Faillissement

Een faillissement is voor de failliet een zeer ingrijpende gebeurtenis. Toch spelen in faillissement veel juridische kwesties waarbij wij u graag ondersteunen.

Privaatrecht

Het privaatrecht is nog vele malen breder dan de hierboven omschreven categorieën.

Overig

Valt uw vraag of probleem niet onder een van de omschreven categorieën? U heeft bijvoorbeeld een discussie met de gemeente of een ander overheidslichaam. U kunt dan te allen tijde vrijblijvend een afspraak maken, zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen doen!

Ik help u verder!
info@juristenzwolle.nl
Marc Mac Lean
Juridisch specialist
T  038 - 20 22 738
  • deskundig
  • persoonlijk
  • regionaal
  • snelle service
  • no-nonsense
XL
LG
MD
SM
XS