Full-service kantoor

De Jong juristen Zwolle werkt als full-service kantoor, met een gedreven team, dat opkomt voor de rechten van de cliënten. Alle specialisaties zijn in huis, ‘nee’ verkopen wij niet. Wij staan ervoor om u te ontzorgen en uw belangen te behartigen.

Werkwijze

Bij ons zult u geen uurtje-factuurtje tegenkomen en wij zijn ook in de avonduren of het weekend bereikbaar, telefonisch,
per mail, en zelfs via Whatsapp.

Wie zijn wij

De Jong juristen Zwolle B.V. is een juristenkantoor uit Zwolle, maar door het hele land actief. Wij verrichten allerlei juridische diensten, van advisering tot het schrijven van algemene voorwaarden, van het opstellen van contracten tot procederen. Bovendien helpen we bedrijven en particulieren op verschillende gebieden, onder meer het geven van advies en helpen met de boekhouding.

Op elk front zijn wij inzetbaar en bieden wij een luisterend oor met een passende oplossing. Wij zijn vakbekwaam en een laagdrempelig kantoor waarbij wij onze cliënten bijstaan in juridische procedures, boekhouding, advisering of andere diensten zowel voor ondernemers als particulieren.

Op onze site kunt u heel veel informatie vinden. Komt u er niet uit of hebt u vragen? Neem dan contact met ons op via 038-2022738 / info@juristenzwolle.nl.

Marijn de Jong

Marijn de Jong

Algemeen directeur

Elze van Renesse

Elze van Renesse

Jurist

Freya

Freya

Bedrijfshond