Partners

Als kantoor werken wij met veel partijen samen op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze. Onze samenwerkingspartners bestaan enerzijds uit langlopende samenwerkingen ter ondersteuning van ons kantoor, anderzijds uit samenwerkingen met vaste cliƫnten waarvoor wij uitzonderlijk veel werkzaamheden verrichten.

VASS Nederland

Sinds oktober 2020 is De Jong juristen Zwolle BV een samenwerking aangegaan met VASS Nederland (Verenigde Autobedrijven Samen Sterk).

Lees meer

BerkelBike

Zou u graag een BerkelBike of EasyLegs willen vanwege uw beperking of aandoening, maar vergoedt de gemeente een aangepaste fiets niet? Wij, de Jong juristen Zwolle, kunnen u hierbij helpen. Wij staan u kosteloos bij in het aanvraagtraject en dat is een succes gebleken; wij behalen een slagingspercentage van 100%.

Lees meer

Reichenbach Advocatuur

Pascal Reichenbach van Reichenbach advocatuur fungeert als de huisadvocaat van De Jong juristen Zwolle BV.

Lees meer

Schuttelaar Law

Karlijn Schuttelaar van Schuttelaar Law is een vaste samenwerkingspartner en treedt veelal op als juridische versterking van De Jong juristen.

Lees meer

GGN Gerechtsdeurwaarders

De Jong juristen Zwolle heeft GGN Gerechtsdeurwaarders als vaste partner voor alle ambtshandelingen. Van het betekenen van dagvaardingen tot het leggen van beslagen.

Lees meer