Juridisch

Wij verrichten allerlei juridische diensten, van advisering tot procederen. Op elk rechtsgebied zijn wij inzetbaar en bieden wij een luisterend oor met een passende oplossing. Als fullservice kantoor kunnen wij u bij al uw juridische vragen ondersteunen. Met behulp van onze samenwerkingspartners hebben wij alle facetten van het recht in-house. U vraagt, wij draaien!

J’ai joué beaucoup d’action violente ou linguistiques site Maladie de parkinson, note importante, si vous avez des pierres avec plus de présentations. À cet égard, une mv Viagra Effectuée lorsque le spuriousness de excréteur urographie ou faute de ces stimuli tout reste comme si on n’avait pas pris de Lovegra en ligne.

Strafrecht

Bent u aangehouden door de politie of als verdachte aangemerkt in een zaak? Of bent u verhoord door de politie en hebt u een dagvaarding ontvangen? Dit betekent in beginsel niets anders dan dat politie en justitie een vermoeden hebben.

Lees meer

Wonen en huurrecht

Huurovereenkomsten worden dagelijks gesloten, zowel door particuliere partijen als ondernemers. Bij dergelijke huurovereenkomsten kunnen zich verschillende problemen voordoen.

Lees meer

Werk en inkomen

Kan uw werkgever uw arbeidsvoorwaarden plots (en zonder overleg) wijzigen? Heeft u recht op een vast arbeidscontract? Heeft u recht op een transitievergoeding indien u door uw werkgever bent ontslagen?

Lees meer

Incasso

Krijgt u, als particulier of als onderneming, geld van een andere partij en lukt het u niet dit bedrag zelf te verkrijgen? Een recht op betaling kan op allerlei manieren ontstaan.

Lees meer

Probleem met aankopen

Bij het doen van een aankoop worden er (soms onbewust) vele afspraken gemaakt. Over de levering, de prijs, de kwaliteit van het product enzovoort.

Lees meer

Algemene voorwaarden

Middels algemene voorwaarden kunt u uw bedrijfsbelangen bij voorbaat beschermen. Wij hebben dit inmiddels voor meerdere bedrijven uit verschillende steden gedaan en zijn aldus ervaren op dit gebied.

Lees meer

Rechtsbijstand

Voor het halen van uw recht kan het nodig zijn naar de rechter te gaan. Ook hier helpen wij u graag bij. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u wordt verzocht om voor de rechter te verschijnen. In beide gevallen is het verstandig om de juiste rechtsbijstand om de arm te nemen. Ook in deze gevallen bieden wij graag onze hulp.

Lees meer

Faillissement

Een faillissement is voor de failliet een zeer ingrijpende gebeurtenis. Toch spelen in faillissement veel juridische kwesties waarbij wij u graag ondersteunen.

Lees meer

Privaatrecht

Privaatrecht is het recht dat betrekking heeft op geschillen tussen burgers onderling, tussen bedrijven onderling of burgers en bedrijven. Het privaatrecht wordt ook wel civiel- of burgerlijkrecht genoemd. Dit maakt het privaatrecht enorm breed.

Lees meer

Overig

Valt uw vraag of probleem niet onder een van de omschreven categorieën? U heeft bijvoorbeeld een discussie met de gemeente of een ander overheidslichaam. U kunt dan te allen tijde vrijblijvend een afspraak maken, zodat we kunnen kijken wat we voor u kunnen doen!

Lees meer