Bedrijfsadvies

Op het gebied van ondernemen en bedrijfsadvies kunnen wij u ondersteunen met herstructurering, aankomende faillissementen, arbeidsrechtelijke vraagstukken en bedrijfsstrategieën. Het is voor ons van belang om de visie van de ondernemer goed in kaart te brengen om zo het meest optimale advies te kunnen verlenen. Wij zorgen ervoor dat u weer met een gerust hart kunt ondernemen door het door ons gegeven bedrijfsadvies! 

 

Bedrijfsadvies

Hebt u behoefte aan strategie en bedrijfsadvies? Wilt u uw bedrijf laten doorgroeien maar loopt u tegen obstakels aan? Wij kunnen u voorzien van een strategisch plan om – al dan niet met begeleiding- uw bedrijf te laten floreren.

Lees meer

Business Coaching

Als ondernemer of zzp’er is het soms prettig een coachingstraject aan te gaan voor MKB waarbij gericht wordt gekeken naar bepaalde aspecten van ondernemerschap. Om zo uw onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer

Verkoopstrategie

Meer of beter verkopen als ondernemer? Mogelijk hebt u baat bij een verkoopstrategie. Een verkoopstrategie is van groot belang bij het aanbieden van producten of diensten.

Lees meer

Herstructurering bedrijf

Denkt u na over een fusie, bedrijfsopvolging of overname? Onze experts kunnen u helpen met de herstructurering van uw bedrijf. Merkt u dat uw huidige structuur in uw onderneming niet meer fiscaal optimaal is? Bent u van plan uw bedrijf over te gaan dragen? Of is er sprake van enorme groeipotentie in uw onderneming?

Lees meer

Focus op ondernemerschap

Bent u teveel tijd kwijt aan randzaken? Terug naar het ondernemen! Hebt u ook moeite met focus als ondernemer? Doet u alles zelf? En moeite om nee te zeggen? Terug naar het ondernemen, het aanbrengen van wat meer focus, maar ook structuur helpt u tijdverspilling tegen te gaan.

Lees meer