Incasso

Een factuur blijft onbetaald, de betalingstermijn is verlopen en betalingsherinneringen blijven onbeantwoord.

Het kan zeer frustrerend zijn om achter uw geld aan te moeten. U, als particulier of als onderneming, hebt recht op geld van een andere partij, maar toch lukt het u niet dit bedrag zelf te verkrijgen. Wat kunt u doen om toch uw geld te krijgen indien de andere partij weigert te betalen?

Een recht op betaling kan op allerlei manieren ontstaan. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat uw werkgever weigert uw loon uit te betalen, dat de andere partij op bijvoorbeeld Marktplaats niet betaalt of dat een bedrijf betaling weigert omdat de door u geleverde producten niet aan de afspraak zouden voldoen. Hebt u een vordering? De Jong juristen helpt u graag bij het incasseren hiervan. Zo kunnen wij in beginsel aanmaningen ten behoeve van de inning van uw vordering versturen. Indien ook dit niet tot het gewenste resultaat leidt, kan ons kantoor u in een gerechtelijke procedure bijstaan om het geld waar u recht op hebt alsnog te verkrijgen. Zo kan alles onder één dak worden gehouden.

Hebt u problemen met een wanbetaler? Hebt u een openstaande factuur en reageert de betaler niet of weigert hij dit te betalen? Neem dan contact met ons op via info@juristenzwolle.nl of telefonisch via 038-2022378. Onze juridische specialisten staan u graag te woord om vrijblijvend de mogelijkheden met u door te nemen.

Terug naar Juridisch