Herstructurering bedrijf

Merkt u dat uw huidige structuur in uw onderneming niet meer fiscaal optimaal is? Bent u van plan uw bedrijf over te gaan dragen? Is er sprake van enorme groeipotentie in uw onderneming? Of dreigt het juist mis te gaan in uw onderneming? U merkt dat de omzetten teruglopen, dat het marktaandeel daalt, uw product wordt te weinig verkocht en de concurrentie is toegenomen. Juist dan is deskundige hulp dringend gewenst. In samenwerking met een curator kunnen onze experts u ondersteunen bij de herstructurering van uw bedrijf.

U kunt in al deze situaties gaan denken aan een herstructurering van uw bedrijf. Bij herstructurering wordt de inrichting of organisatie van een bedrijf gewijzigd. Het is goed om te beginnen met een herstructureringsplan, waarbij gekeken wordt naar de gezonde en de ‘zieke’ bedrijfsonderdelen vanuit onder andere financieel oogpunt. Ook het al dan niet behouden van personeel passeert de revue.

Denkt u na over het herstructureren van uw bedrijf of hebt u hulp nodig bij het opstellen van een herstructureringsplan? U kunt via info@juristenzwolle.nl of telefonisch via 038-2022378 vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten op het gebied van financiële zaken staan u graag te woord. Wij kijken graag vrijblijvend samen met u naar hoe wij op de beste manier kunnen helpen.

Terug naar Bedrijfsadvies