Inkomstenbelasting

De Belastingdienst heft, namens de Nederlandse Staat, allerlei belastingen. Eén van de bekendste daarvan is de inkomstenbelasting. Over uw inkomsten dient u belasting te betalen. Voor de inkomstenbelasting werkt de Belastingdienst met een boxenstelsel: box 1, box 2 en box 3. Deze boxen gaan over verschillende vormen van inkomstenbelasting. Het bedrag dat u moet betalen aan inkomstenbelasting hangt af van de hoogte van uw inkomen en vermogen. 

Of u nu in loondienst bent of een eigen onderneming hebt, iedereen heeft te maken met inkomstenbelasting. De Jong juristen helpt u graag bij het doen van aangifte inkomstenbelasting. Ook kunnen wij u adviseren over de verschillende aspecten van de inkomstenbelasting. Tegen een onjuiste beschikking inkomstenbelasting kunnen wij u helpen bij het maken van bezwaar en – indien nodig – ondersteunen bij het in beroep gaan tegen een beslissing op bezwaar.

Hebt u een vraag omtrent de inkomstenbelasting? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via info@juristenzwolle.nl of telefonisch via 038-2022378. Onze juridische specialisten staan u graag te woord om vrijblijvend de mogelijkheden met u door te nemen.

Terug naar Financieel