Bedrijfsfinancieringen

Hebt u geld nodig voor uw onderneming? Wilt u uw onderneming uitbreiden? Onze specialisten kunnen u adviseren en begeleiden bij de aanvraag van een financiering voor uw onderneming. Er zijn verschillende manieren om aan financiering te komen. Een snelle financiering met goede voorwaarden kan uitkomst bieden.

Financiering voor uw bedrijf kan worden geregeld via een bank, maar soms kan dit ook via de overheid en dan kunt u in aanmerking komen voor een subsidie of andere regeling. Een financiering is vaak een lening, dit bedrag moet terug worden betaald inclusief rente binnen een afgesproken tijd. Ook kunt u tegelijkertijd gebruik maken van diverse vormen van financiering, ook wel stapelfinanciering of financieringsmix genoemd. U kunt voor verschillende situaties om geld vragen, bijvoorbeeld als u een onderneming wilt starten, als uw bedrijf groeit, als u internationale ambities hebt, als u een bedrijfsovername wilt doen, als u wilt innoveren of als het niet goed gaat met uw bedrijf.

De meest voorkomende optie is zakelijk geld lenen bij de bank. Voor ondernemers is het mogelijk om rood te staan tussen de €1000 en €5000 op hun zakelijke bankrekening via een rekening-courantkrediet. Als u een grotere bedrijfslening wilt, moet u aan kunnen tonen dat u het bedrag dat u geleend hebt ook terug kunt betalen. Er zijn verschillende soorten bankleningen, de zakelijke banklening, een bankgarantie, de zakelijke hypothecaire lening, krediet verzekering en leasing. Het is verstandig als u, voordat u naar externe financiering zoekt, kijkt naar mogelijkheden binnen uw eigen bedrijf. Bijvoorbeeld door het aanpassen van uw bedrijfsvoering of uw debiteuren en crediteuren verbeteren.

De bank is niet de enige manier om aan een financiering te komen. Er zijn veel soorten zakelijke financieringen, bijvoorbeeld geld lenen bij familie en vrienden, MKB-krediet, crowdfunding voor bedrijven, online krediet, kredietunie, microkrediet, etc. 

Bent u geïnteresseerd in deze dienstverlening of hebt u vragen met betrekking tot ons aanbod? Neem dan contact met ons op via info@juristenzwolle.nl of telefonisch via 038-2022738. Onze specialisten staan u graag te woord om vrijblijvend de mogelijkheden met u door te nemen.

Terug naar Financieel