Bedrijfsadvies

Hebt u behoefte aan strategie en bedrijfsadvies? Wilt u uw bedrijf laten doorgroeien maar loopt u tegen obstakels aan? Wij kunnen u voorzien van een strategisch plan om – al dan niet met begeleiding- uw bedrijf te laten floreren.

Begin met een duidelijke missie, visie en strategie. Missie is het bestaansrecht van uw bedrijf, waarom bestaat het bedrijf en waarom is het zo belangrijk? De visie geeft een duidelijk beeld van waar u als bedrijf naartoe wilt en wat uw uiteindelijke doel is.

Met een duidelijke en uitgeschreven strategie wordt het plan van hoe deze doelstellingen bereikt moeten worden, welk beleid hierbij hoort en hoe uw mensen en middelen hiervoor worden ingezet, overzichtelijk. 

Bij bedrijfsadvies kunt u denken aan het opstellen van een ondernemersplan, strategieontwikkeling, visie en strategie. Maar ook wat er veranderd of aangepast kan worden binnen het bedrijf om weer doelgericht te werk te gaan. Hoe kies je nou een geschikt bedrijf dat voldoet aan alle verwachtingen, wensen of behoeften? Hoe wordt de waarde van een bedrijf bepaald en hoe word je succesvol?

Een bedrijfsadviseur hebt u onder andere nodig wanneer:

  • u op een professionele en efficiënte manier wilt starten met uw bedrijf;
  • u toe bent aan de volgende stap in uw onderneming;
  • u de rechtsvorm van uw onderneming wilt wijzigen;
  • u ondersteuning nodig hebt bij het optimaliseren of het opstellen van een bedrijfsplan of ondernemersplan;
  • u begeleiding nodig hebt bij het doen van een financieringsaanvraag;
  • u advies nodig hebt voor het aangaan van een groot contract of een grote samenwerking.

Bent u geïnteresseerd in deze dienstverlening of hebt u vragen met betrekking tot ons aanbod? Neem direct contact met ons op via info@juristenzwolle.nl of 038-2022738 en wij kunnen u voorzien van een strategisch plan om – al dan niet met begeleiding – uw bedrijf te laten floreren.  

Terug naar Bedrijfsadvies