Financieel

Hebt u hulp nodig bij uw belasting(aangifte)? Wilt u de juiste keuzes maken als het aankomt op investeringen? Of wilt u mogelijk uw administratie op orde hebben? Wij kunnen u in alle gevallen adviseren en bijstaan! Wij hebben specialisten in dienst die u hierbij kunnen helpen en al uw vragen kunnen beantwoorden. 

 

Bedrijfsfinancieringen

Hebt u geld nodig voor uw onderneming? Wilt u uw onderneming uitbreiden? Onze specialisten kunnen u adviseren en begeleiden bij de aanvraag van een financiering voor uw onderneming.

Lees meer

Fiscus

Elke ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met een controle van de Belastingdienst. Het kan nuttig zijn om voorafgaand aan een belastingcontrole uw positie af te stemmen met een fiscalist.

Lees meer

Schenkingen

Schenken in Nederland kan vergaande belastingtechnische gevolgen hebben. De belasting bij schenken wordt ‘schenkbelasting’ genoemd en kent verschillende tarieven.

Lees meer

Boekhouding

De boekhouding is een onmisbaar element binnen de bedrijfsvoering. Wij maken dagelijks mee dat er voor ondernemers enorm veel kan worden bespaard op dit gebied.

Lees meer

Inkomstenbelasting

De Belastingdienst heft, namens de Nederlandse Staat, allerlei belastingen. Eén van de bekendste daarvan is de inkomstenbelasting. Over uw inkomsten dient u belasting te betalen. 

Lees meer

Loonadministratie

Het voeren van uw salarisadministratie vereist een hoop tijd en kennis van zaken. U moet de wet- en regelgeving bijhouden, wijzigingen in cao’s en bedrijfstakregelingen volgen en uw loonstroken op tijd en foutloos versturen.

Lees meer