Rechtsbijstand

Voor het halen van uw recht kan het nodig zijn om naar de rechter te gaan. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat u wordt verzocht om voor de rechter te verschijnen. In beide gevallen is het verstandig om de juiste rechtsbijstand om de arm te nemen. Ook in deze gevallen bieden wij graag onze hulp.

Wij hebben meerdere specialisten die in rechte voor u mogen optreden en hiermee ook ervaring hebben. Uiteraard geven wij u bij voorbaat inzicht in de manier waarop een proces verloopt en de kansen in uw geschil. Wij voeren de inhoudelijke procedure in zijn geheel voor u, maar houden u uiteraard te allen tijde op de hoogte. Wij zijn zowel via de mail als telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid om een afspraak te maken en op ons kantoor langs te komen om de zaak te bespreken en uw vragen te stellen. Wij vinden het belangrijk dat u de mogelijkheid krijgt om invloed te hebben op de procestactiek. Wij hechten dan ook veel waarde aan de betrokkenheid van de cliënt.  Daarbij vinden wij het van belang om de communicatie tussen alle partijen goed en duidelijk te laten verlopen. Indien u wenst om de procedure zoveel mogelijk aan ons over te laten, is dat uiteraard ook geen probleem. Wij handelen naar de wens van de cliënt.

Het komt voor dat u in bepaalde gevallen verplicht bent om een advocaat in te schakelen. Nu begrijpen wij dat u daarbij enige hulp kunt gebruiken. Wij hebben goed contact met meerdere advocaten en kunnen u naar het geschikte kantoor doorverwijzen. Daarbij willen wij u uiteraard wijzen op uw recht op vrije advocaatkeuze. 

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening of hebt u nog vragen met betrekking tot ons aanbod? Neem dan contact met ons op via info@juristenzwolle.nl of telefonisch via 038-2022738. Onze juridisch specialisten staan u graag te woord om vrijblijvend de mogelijkheden met u door te nemen.

Terug naar Juridisch